Velkommen til Alta

Autentisk, personlig…

Reis fra hverdagsstresset og sett kursen nordover til fantastiske Alta. Omringet av fjord og vidde, så går naturen og eventyrlysten sammen som hånd i hanske. Uansett om du er på jakt etter en rolig og avslappende ferie eller en opplevelse med mye fart og spenning, skal vi gjøre alt vi kan for å gjøre det til en realitet.

GI GASS…

Hundesledetur, scootertur, truger eller fatbike. Elvebåttur, kano, fisketur eller vandring i fjellet.

Uavhengig av din fysiske tilstand så skreddersyr vi opplevelser for deg som oppfyller dine krav. Opplev spenningen av aktiviteter som kan være med på å utvide komfortsonen din, og som garantert vil gi deg mestringsfølelse. Utvalget er stort, så her finner du garantert noe du ønsker å gjøre.

Photo by Ola Bromseth

…ELLER SLAPP AV

Drøm deg bort i flammene fra bålet i en lavvo. Nyt de sene mørketidskveldene mens du jakter på det spektakulære nordlyset. Gå på en av våre mange fjelltopper, å nyt synet av den fantastiske midnattssolen.

Reis bort fra den travle og stressende hverdagen. Bli med på private turer som gir deg freden du trenger for å oppleve Finnmark på sitt beste. Overnatt i hyggelige omgivelser hvor naturen er din nærmeste nabo.

Noen få ting som skjer nå... eller snart

Turkatalogen vår er fortsatt tilgjengelig selv om COVID-19 gjøre livet litt vanskelig.

Men per nå, pris og tilgjenglighet til turene i katalogen er ikke garantert riktig.

Ta gjerne kontakt med oss for å sjekke før du bestille eller planlegge en ferie. Vi skal oppdatere nettstedet så snart vi får ny info om situasjonen.

AI10:

Priser fra kr 1590 per pers

AI02A:

Priser fra kr 2360 per pers

AI01: Jakten på nordlyset

Priser fra kr 1680 per pers

AI16:

Priser fra kr 1490 per pers

Se mer av regionens skjønnhet og hold deg oppdatert på våre sosiale medier

Sommer eller vinter, om du er på en aktivitet eller bare koser deg ute i naturen, Alta er stedet du kommer til å huske lenge etter at du er kommet hjem igjen!

Kom til
«ingenmannsland»

Alta er en av de roligere turistdestinasjonene du kan finne

Her slipper du flere timers lange køer med folk som er på jakt etter det perfekte Instagram bildet. Du slipper parkeringsplasser som er stappet med turbusser. Ingen attraksjoner som er slitt ut av millioner av besøkende. Her i Alta finner du aktiviteter som drives av mennesker som virkelig elsker det de driver med, og som ønsker å dele den lidenskapen de har med dere!

Vi elsker det vi vi holder på med!

North Adventure, hjelpe deg med å komme deg hit på din drømmeferie, er noe vi trives med å gjøre.

Ta kontakt med oss – vi er klare til å hjelpe!

Frikant.no

North Adventure 2020

Her er vi!

North adventure as