North adventure

Hvorfor jobbe med oss?

Hva er North Adventure?

Vi er et incoming selskap, noe som betyr at vi fokuserer på å bringe gjester inn til vår destinasjon –  vi er ikke et reisebyrå som sender folk ut av destinasjonen på ferie. Vi leverer kun opplevelser til regioner som vi kjenner godt, og akkurat nå er vi utelukkende fokusert på Norges nordligste fylke, Troms og Finnmark (byen Alta, der vi bor og jobber, ligger i det fylket).

Her oppe vet vi hva som foregår, vi jobber med gode leverandører og hva som skje dag for dag, også med været. Å si at vi er «lokale eksperter» er ikke skyt, det er en naturlig forlengelse av vårt arbeid.

Jeg trenger ikke hjelp med planlegging…

Noen reisende trenger ikke det. Men…det er mye mer til planlegging enn det å booke turer og hotel online.  For eksempel noen ting som vi ofte hører fra gjester som ordner alt selv:

  • Mars er den beste tiden å se Nordlyset
  • Vi skal ta en dagstur til Nordkapp og reise hjem dagen etter med fly
  • Disse to bedriftene som driver med hundekjøring har den samme turen, så vi tar bare den billigste
  • Vi skal leie bil i Tromsø, kjøre gjennom Norge til Finland og levne bilen der når vi flyr tilbake

Høres dette ok ut? Vell… for oss viser disse utsagnene noen misforståelser og kan risikere at turen ikke blir som forventet. (Mars trenger ikke å være den beste måneden å se nordlyset. Vi har en video på YouTube som forklare hvorfor – ta en titt her)

Så hva er det dere kan hjelpe med?

Vi jobber sammen med gjesten for å lære å kjenne deg bedre, for å finne ut hvordan din ferie blir perfekt for deg. Hva er mest viktig for deg? Hva er det du ikke liker? Hvor aktiv ønsker du å være? Hvilke budsjett har du? Så….

  • Vi kombinerer vår kjennskap til regionen, leverandørene og dine ønsker og setter sammen et opplegg som passer perfekt til deg. Ja, det er en skreddersydd pakke som er bare for deg.
  • Du betaler alt direkte til oss og vi booker alt lokalt.
  • I løpet av ferien din så er vi her for å hjelpe deg, med spørsmål, problemstillinger og om du ønsker å legge til aktiviteter underveis. Vi har ikke et kundeservicesenter – om det skulle være noe, så er vi bare en telefonsamtale unna.
  • Vi kan holde kontakt underveis mens du er på tur, bare for å sjekke alt går som forventet. Og vi holder kontakt med leverandørene for å kvalitetssikre aktivitetene.

Dere må virkelig være dyre!

Om du tror det, så er det bra! Det betyr at våre tjenester er verdifulle og personlige, og det er vi stolte av.

Hvis du bare ønsker å bestille aktiviteter, så betaler du ikke noe mer om du booker via oss eller direkte via leverandør. Om vi setter sammen en komplett pakke, så legger vi på noe, vi jobber ikke gratis, men skal ikke skvise deg for hver krone du har i budsjettet. Målet vårt er å få alle til å få alle fornøyde – og vi og leverandørene får betalt og du som reisende føler at du blir ivaretatt og har en herlig ferie.

Totalt sett, så mener vi at det er verdt å betale det lille ekstra. Ferien din blir bedre organisert og optimalisert for området i Alta; og om noe skulle gå galt, så er det verdt det slik at du raskt kan ringe til oss og vi hjelper å ordne opp i situasjonen.

Om jeg ønsker deres hjelp, hva gjør jeg?

For planlegging av ferie, er det enkleste å fullføre vår raske spørreundersøkelse og det vil raskt gi oss en ide om hva du ønsker å gjøre i vårt område. Når det er sendt til oss så vil vi se gjennom det, kanskje stille flere spørsmål om vi trenger det, så vil vi sende deg et forslag på et opphold. Deretter er det bare å finjustere med deg, slik at det passer perfekt til deg.

Hvis du har noe spesielt du ønsker å gjøre (en gruppe… en filmbesetning som trenger lokale ressurser … en ukes lang tur over hele Finnmark for å se spesielle steder), så er du velkommen til å kontakte oss direkte.

Ønsker du bare å bestille en nordlysjakt, eller hundesledetur? Så gjør vi selvsagt det også!

Hva du enn ønsker, så håper vi å høre fra deg!