North adventure

Planlegg din ferie!

Gi oss litt informasjon om hva du ønsker for ferien din, så kan vi sette opp noen pakker til deg!

Fyll ut den korte undersøkelsen under å send den til oss. Vi kommer til å svare fortløpende (normalt innen et par virkedager) med forslag for å se hva du tenker.

Dersom du føler at undersøkelsen ikke har det svaret du ønsker å gi, hopp over den delen og forklar hva du trenger!

Ferie undersøkelse

Vet du når du skal reise? Skriv datoene under (de må ikke være eksakte):
Hvis du er usikker på datoene, fortell oss heller hvilken årstid og hvor mange dager du planlegger å være her:
Hvordan er din fysiske form?
Hvor travel ønsker du å være?
Ønsker du varierende aktiviteter eller ønsker du å sette fokus på en ting?
Hvis du har en spesiell hendelse eller et ønske om en stor tur, fortell oss hva det er:
Hvilken type overnatting passer deg best?
Er du komfortabel med huskyer, reinsdyr og hester?
Lit om budsjett

Vi har ikke et spørsmål om ditt budsjett, rett og slett fordi det ikke er nyttig. Prisene er avhengige av hvor lenge du ønsker å være her, hvor mye du ønsker å gjøre, hvor høy standard du har, hvilke aktiviteter du velger ut. Avhengige av disse tingene kan du betale alt mellom 6000NOK til 60000NOK per person for ferien din, ikke inkludert flybillett (disse må du bestille selv). Dersom du allerede har planlagt et budsjett for ferien din kan du skrive det til oss i boksen nedenfor. Det vil ikke endre prisene våre på aktivitetene, men vi kan hjelpe med å finne aktiviteter/overnattinger som er innenfor budsjettet ditt. Om du ikke har planlagt et budsjett allerede så lager vi forslag på pakker til deg, så kan vi heller ta bort eller legge til ting slik at det passer for deg.

Fortell oss hvem du er å hvordan vi kan kontakte deg:
Har du noen spesielle krav, ønsker, forklaringer eller instruksjoner, skriv dem her:
Til slutt må du lese og godta vår datainnsamling policy:

Når du sender inn dette skjemaet til North Adventure, vil vi motta identifiserings data i form av ditt navn, e-post adresse og andre ting som du velger å dele med oss. Vi vil ta vare på denne informasjonen kun for å kommunisere med deg om ferie bookinger og planlegging. Vi kommer ikke til å bruke denne informasjonen til å søke eller lete etter deg på andre sider eller steder på internett. Vi kommer ikke til å publisere eller dele informasjonen med andre personer eller firmaer, med unntak av de firmaene som er nødvendig for å fullføre din bestilling. Vi lagrer e-post og faktura dokumenter av dine samtaler og betalinger med oss. Dersom du ønsker at vi skal slette noe eller alt av denne elektroniske informasjonen, send oss en skriftlig forespørsel og vi kan forsikre deg om at vi vil slette din informasjon fra elektronisk nettverk og media.