North Adventure

Team

Henriette Bismo Eilertsen

Daglig leder

Ledelse, Alta cruise prosjekt, nye turismeinitiativer

Visitkort

Henriette er daglig leder for North Adventure.  Hun startet selskapet i 2003.  Hun har jobbet i Reiseliv siden 1993, og i Alta siden 2001. Hun har lang erfaring innenfor det meste innenfor faget.

I hovedsak jobber hun mot cruise markedet med salg og markedsføring, men hun jobber også med organiseringen når de ankommer Alta.  Hun er også aktiv innenfor cruise miljøet i Norge.  Henriette er glad i å ha mange baller i luften så hun jobber også med andre reiselivs relaterte prosjekter som skal bringe gjester til Alta og region vår. Et annet hjertebarn som Henriette har er guide opplæring og har laget egne kurs for våre guider og har kurs rundt om i Norge.  Henriette har en bachelor i  internasjonal og nasjonal reiseleder. Siden 2002 har hun styrt med guide utleie i Alta. Henriette snakker Norsk og Engelsk.

Tanja Handke

Nestleder, Operations ansvarlig

Kontor oversikt, regnskap, spesielle prosjekter

Visitkort

Tanja har jobbet hos north Adventure siden 2005.  Hun startet i turistinformasjonen.  Fra 2008 har hun jobbet rundt i de andre avdelingene og er i dag nestleder.  Hun har lang erfaring fra å jobbe med cruise da hun ledet denne avdelingen i North Adventure i flere år. Hun jobber i dag med økonomi, div systemer og kvalitetssikring av vår drift.  Hun er aktiv i guide formidlingen vi har. Ellers tar hun del i spesial oppdrag, som f.eks når hurtigruten kommer til Alta for nødhavn ved dårlig vær. Hun er egentlig fra Tyskland men flyttet til Alta i 2004.  Hun snakker Tysk, Engelsk, og norsk.

Marianne Knutsen

Ansvarlig, Salg, FIT og grupper

FIT og salg av turer til grupper, ansvar for turistinformasjonen, sosiale medier og suvenirbutikken

Visitkort

Marianne begynte i North Adventure feb 2015 og fikk da ansvaret for turistinformasjonen og lagde en flott suvenirbutikk, den har vokst etter hvert og vi har også inne masse fine lokale gaveartikler.

Hun jobber nå mye med salg av aktiviteter både til individuelle reisende og grupper, hvor hun pakketerer og administrerer opplegg for gjester fra hele verden. Hun har også ansvaret for sosiale medier.

Marianne sier:  Du finner oss på instagram @northadventurealta hvor vi poster bilder for inspirasjon fra Alta og omegn og på Facebook @northadventures. Vi er selvsagt også på TripAdvisor og vi setter stor pris på tilbakemeldinger som vi får der, og vi jobber hardt for gode tilbakemeldinger.  God service, tilgjengelighet og fleksibilitet er viktig for at våre gjester skal få en magisk opplevelse her med oss.

Jon Matte

Ansvarlig, Teknologi
(også "kontorpotet")

Programmering, guide trening, salg, guiding, alt ellers

Visitkort

Jon begynte hos North Adventure i 2014 som guide. På kort tid ble han vår “kontorpotet” med ansvar for nettside, IT, FIT salg, oversetting til engelsk, markedsføring, sosiale media og han hjelper også til med cruiseskip dersom det trengs. I dag jobber han stort sett med data og programmering (mobil apper, nettsteder, interne programvarer), men han har fortsatt litt tid til å lime et skilt på en vegg, oversette noe, lage en turpakke eller så sitter han bare på kontoret å ser skikkelig opptatt ut for å unngå nye oppgaver.  Han snakker engelsk (han er fra USA), leser norsk bra og er “god nok” med muntlig norsk så lenge man kommer ikke fra Trøndelag eller Bergen.

Anne Britt Kåven

Ansvarlig, cruise

Cruise visit management, cruise dispatch, special projects

Visitkort

Anne Britt har jobbet i North Adventure siden 2003, og har jobbet i alle avdelingene.  Hun begynte i turistinformasjon og sitter i dag og leder Cruise avdelingen vår.

Hun har alt av organisering, booking og tilrettelegging når cruise skipene kommer til Alta.  Anne Britt er først og fremst å se på kaia når cruise skip legger til, men hun  jobber også med andre salgs relaterte prosjekter.

Anne Britt har sin Bachelor i Reiseliv fa UIT i Alta.  Til daglig sitter hun på hjemmekontor i Hasvik, men under sesongen kommer hun til Alta. Hun snakker Norsk og Engelsk.

Karianne Wold Melo

Ansvarlig, turistkontor

Sales and bookkeeping, cruise-day activities

Visitkort

Karianne startet hos North Adventure i 2019.  Hun sitter i turistinformasjon og styrer gave butikken sammen med Marianne.

Samtidig som hun hjelper alle våre besøkende med informasjon og salg, jobber Karianne også med booking og reservasjoner for individuelle gjester.

Når det er Cruise er det Karianne og Marianne dere ser i front hjelpe alle turistene og holder styr på alt fra bussavganger til og fra båten og hva som er ledig av aktiviteter.  Karianne sitter i front og er alltid klar for det som dagen har å tilby. Hun er service innstilt og har full kontroll på butikken vår.  Karianne snakker Norsk og Engelsk.

Morten Nilsen

Cruise Planlegging og dispatch
Lærling

Cruise planlegging, cruise dispatch, guiding, lærling

Visitkort

Morten begynte å jobbe hos North Adventure i 2018. Han er offisielt lærlingen vår, men om det høres ut som om han bruker dagene sine på å hente kaffe til oss andre, må du tro om igjen. Når det ikke er noen cruiseskip på tur hit gjør Morten det som trengs, om det så måtte være å guide en tur, hjelpe til i turistinformasjonen skrive tur dokumentasjoner eller å bære noe tungt fra A til B.

Det Morten er mest involvert i er å være en del av cruise teamet. Sammen med Anne Britt har han ansvar for å styre busser, turer, guider, billetter, gjester og det som trengs når et cruiseskip er i byen. Når det er et skip i byen har han ekstra lange dager på kontoret og på kaia for å være sikker på at ting er som de skal være.

Selv om dagene, og nettene, kan være lange, er han alltid positiv. Hans motto er «Jeg er glad så lenge gjestene forlater Alta med et smil». Han snakker norsk og engelsk.

Hjelpere på forespørsel

Guider, sommerhjelp, cruise og mer

North Adventure har et lite team med fulltids arbeidere (de du kan se ovenfor). Vi er veldig fleksible som bedrift og som arbeidere, og vår spesielle struktur tillater oss å prioritere det som er viktig her å nå, noe som gjør at vi yter best mulig service uansett om vi jobber med et cruiseskip, em tur gruppe, møte noen på flyplassen eller mange andre ting som gjør at din ferie i alta blir best mulig.

Men vi kjenner også våre egne grenser, og vi har en sterk stall med mennesker som er klare for å hjelpe når ting blir ekstra travel. Under høysesongen med cruise har vi en stall med noen av Norges beste guider som hjelper til når vi trenger de. Vi har også deltids arbeidere som vi kan hente inn til turistinformasjonen og Nordlyskatedralen for å være sikker på at de plassene er oppe og går uansett hvor travel byen kan bli.

Det er et flott system som lar oss forbli konkurransedyktige som en bedrift, samtidig som vi også kan utvide for å håndtere en mye større kundegruppe en man skulle tru med tanke på størrelsen av bedriften vår.