North adventure

Sommer 2020

Aktiviteter FOR alle

Det vi håper og ser nå er at det blir åpnet for aktiviteter til sommeren og det er en fantastisk nyhet til alle som bor i Alta og Bergen og Oslo og….ja, dere forstår.

Alta har opplevelser i verdensklasse, og det er ikke tull. Gjester kommer med cruiseskip, fly og bil reisende hit for å nyte området og være med på personlige, spennende utflukter. Ingen store folkemengder, ingen kø, bare vakker natur og aktiviteter som er perfekt om du er på jakt etter utfordringer eller bare kos.

Vi har satt sammen noe eksempler på pakker til de som ønsker å ta ferien i Alta i år. Om du ønsker bare å dra ut noen timer, eller en dag eller to. Eller om du tar fly til Alta og ønsker å kjøre rundt i noen dager, så er det også mulig. Du er selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss å be om et skreddersydd opplegg med nøyaktig det som dere ønsker å gjøre. Vi ser fram til å høre fra deg!

 

En dag med aktiviteter
for hele familien

Dagen i dag starter i Øvre Alta på en lokal ranch for uteaktivitet, innom Sentrum for mulighet for lunsj og en interaktiv opplevelse i Laksens hus og avslutt dagen med å teste fiskelykken på Altafjorden.

Priser fra 2540,- per pers

Moro for familien i Alta

På disse to dagene får du en smakebit av natur og kultur rundt i byen, som er moro både for liten og stor.  

Priser fra 2345,- per pers

Opplev Alta

På denne turen får du et balansert utvalg av aktiviteter og sightseeing hvor du får se landskapet i og rundt Alta. Det er også lagt inn noe egentid så du har tid å utforske Alta på egenhånd.
(3 netter, 4 dager)
Priser fra 8349,- per pers

Opplev Alta og Hammerfest

På denne turen er det et utvalg av aktiviteter og sightseeing hvor du får se vakker natur i Alta, og i tillegg er det lagt inn en dagstur til Hammerfest
(4 netter, 5 dager)
Priser fra 11 529,- per pers

5 dager i Alta, inkl tur til Nordkapp

Midnattssolens rike er et fantastisk reisemål om sommeren. På denne turen er det er utvalg av aktiviteter og sightseeing hvor du får se noe av den vakre naturen rundt Alta. Det er også her lagt inn en dagstur til Nordkapp hvor du kan jakte på midnattssolen.
(4 netter, 5 dager)

Priser fra 12 099,- per pers